Ingredientes:
- 300 gr de cuscuz de couve flor (aqui vendem já ralada, ai em PT ainda não há esse hábito, basta ralarem a couve flor, dá um pouco mais de trabalho, mas sabe ainda melhor)
- 1 curgete pequena em cubos pequenos
- 1 pimento vermelho pequeno em cubos pequenos
- 1 cenoura pequena em cubos pequenos
- 3 dentes de alho
- 2 colheres de sopa de óleo de côco ou azeite
- sal e pimenta preta para temperar
Preparação:
Começo como sempre - alho e o óleo de coco num wok, deixem alourar. Juntem a curgete, o pimento e a cenoura, coze cerca de 15 minutos (um pouco mais se quiserem os vegetais mais suaves e não tão crocantes). Temperem a gosto com sal e pimenta. Por fim ponham a couve flor, cozam por mais 10 minutos, mexendo sempre, até ficar dourada. Rectifiquem os temperos se necessário. Sirvam e deliciem-se.
__________________________________________________________________English Version
It´s already in the next week that I catch the flight back to Portugal!!!!
When I stress out I eat. So let´s get to that, okay?! Coming out couscous... of cauliflower. A very simples and quick recipe (especially if you already have the grated cauliflower, like here).
Ingredients:
- 300 gr of cauliflower couscous (in Portugal they don´t sell it grated, just grate it yourself, gives a little more work, but it tastes even better).
- 1 smal curgete in small cubes
- 1 small red pepper in small cubes
- 1 small carrot in small cubes
- 3 cloves of garlic, minced
- 2 tablespoons of coconut oil or olive oil
- sal and black pepper to season.
Preparation:
Start as always - garlic and coconut oil in a wok, let it brown. Add the curgete, the carrot and the red pepper, cook about 15 minutes (more if you want softest ,and not so crunchy, vegetables). Season with salt and pepper.
Finally put the cauliflower, cook another 10 minutes, stirring constantly, until golden. Rectify the seasonning if necessary. Serve and enjoy yourself.
Cheers.
Obrigada Miss B. Seja muito bem-vinda :) Beijinhos
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